En optimistisk realist

“Each indecision brings its own delays and days
are lost lamenting over lost days

What you can do or think you can do, begin it.
For boldness has magic, power, and genius in it.”
Johann Wolfgang von Goethe


Vi glemmer ofte dette princip. Vi ser det i film som G I Jane (med Demi Moore), hvor sergenten i starten af filmen siger: “I have never seen a wild thing feel sorry for itself. A little bird will fall dead, frozen from a bough, without ever having felt sorry for itself”

Vi hører ordene, men hvor meget LEVER vi efter dette princip?

I stedet for selvmedlidenhed må vi erkende de fejl andre eller vi selv begår, og derefter komme videre. Ganske som skænderier om eks-kærester ikke løser ens nuværende forhold, så er det præcis på samme måder i de begivenheder vi oplever til daglig. Hvis vi begynder at tælle dagene vi har mistet eller chancerne vi ikke fik taget, så er vi på vej ud på et skråplan.

At kigge bagud kan vi alle gøre den dag vi har alderen til at skrive vores biografi, ikke sandt? 🙂

I realiteternes verden handler det om at turde, gøre noget ved målet – og glæde sig over succesen når den kommer, eller tage tæskene hvis projektet går galt.

Sådan har det altid været med iværksættere. At turde noget andre er bange for at gøre. Lad dem der foretrækker det sidste blive i deres “komfortzone”, og bestem dig for at gøre noget ved sagen hvis du har en idé, der ligger og “ulmer”.