Skabeloner

Skabeloner – ordet vækker positive tanker når vi tænker på en skabelon i forhold til det at skrive breve, eller når vi skal redigere i et budget eller andet regneark.

Men, som gammel håndkoder siden jeg første gang stiftede rigtig bekendtskab med webdesign i år 2000, har det været en “speciel” proces at vænne sig til skabeloner. Alene tanken at genbruge en anden persons arbejde, og så kun tilføje nogle få ting….. Det føles næsten som at snyde, hvis du kan følge mig. 🙂

Omvendt, kan det at have erfaring med håndkodning faktisk være en stor fordel fordi andres småfejl hurtigt kan luges ud efter man f.eks. har købt en skabelon-samling. Vigtigst af alt i denne proces med at gennemgå skabeloner har været, at det faktisk har vist sig, at ufatteligt mange mennesker intet kender til CSS [Cascading StyleSheets]. De koder med flere tabeller, og hele baduljen bliver til sidst ret hurtigt temmelig uoverskuelig.

Så hvis du en dag vil lære håndkodnings-delen, så kan jeg varmt anbefale dig at besøge forlaget Sitepoint, som du finder her: www.SitePoint.com.

Jeg har især været glad for disse to titler:

Du vil stensikkert også synes om disse titler. 🙂

God læselyst hvis du bestemmer dig for også at tjekke titlerne.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.