Hvor god er du til at gætte andres aldre?

Jeg må sige, at jeg ikke altid er den bedste til at gætte andres aldre, men alligevel var det ganske morsomt at modtage Dagens Tip fra Britt Malka, der skriver en masse gode IT-hæfter.

Du har sikkert allerede læst et af hendes hæfter, muligvis uden at have bemærket forfatteren. Jeg kender det selv fra den efterhånden ret velvoksne bogsamling. Folk slynger et navn ud, som intet siger, indtil de f.eks. kaster en titel på banen. Så er den hjemme. Du kan se en liste over hendes hæfter faktisk ved at klikke her: Libris-bogsøgning.

De daglige (og ugentlige) tips kan du abonnere på ved at besøge hendes hjemmeside med Tips og Tricks om alt mellem himmel og jord indenfor IT, webdesign m.v. 

http://ageproject.specialsnowflake.com/ eller klik nedenfor:

See my page at the Age Project

Apropos webdesign vil jeg da lige annoncere min nye underside om Hillary Clintons kandidatur til præsidentembedet i USA. Jeg mener ikke hun er en værdig kandidat når man tænker på hendes mand, Bill Clintons, 8 år i Det Hvide Hus. Men det må være op til det amerikanske folk at afgøre. Du kan læsere mere her: Hillary Rodham Clinton – Smart Wolf In Sheep’s Disguise?  

God læselyst. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.