“Før vi fik bil…”

Jeg kan ikke helt undlade at mindes Marguerite Viby da hun gav monologen “Før vi fik bil…” når Volvoen en sjælden gang er ved at strejke. Den har været drønhamrende stabil – ingen fejl på det. Men hver gang den skal lave ballade, skal det naturligvis ske i regnvejr eller koldt vejr.

Dagen var ingen undtagelse. Kørte inde fra Roskilde sammen med familien, og ved St. Merløse strejkede bilen. Klog af skade kunne jeg straks huske, at hvis den nu startede om en lille ½ time, så kunne det være tændingsmodulet, der var ved at opgive ævret.

Det lykkedes også at få den igang. Men så her til aften sad jeg lige og surfede på nettet, og opdagede, at Høyer Autodele, der bl.a. befinder sig i Slagelse ikke har dette. Nærmeste sted (medmindre man vil gå til Volvo selv….) er Næstved butikken af Biltema. Så bus fra Dianalund til Slagelse, og dernæst bus fra Slagelse til Næstved….. Akke. Den dag får man da læst avisen, om ikke andet. 🙂

Biler skal drille på de mest vanvittige tidspunkter. Selvom den fortjener stor ros for sin stabilitet, så kan man godt blive lidt mopset.

Alle læsere ønskes en fortsat god weekend. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.