“Før vi fik bil…”

Jeg kan ikke helt undlade at mindes Marguerite Viby da hun gav monologen “Før vi fik bil…” når Volvoen en sjælden gang er ved at strejke. Den har været drønhamrende stabil – ingen fejl på det. Men hver gang den skal lave ballade, skal det naturligvis ske i regnvejr eller koldt vejr.

Dagen var ingen undtagelse. Kørte inde fra Roskilde sammen med familien, og ved St. Merløse strejkede bilen. Klog af skade kunne jeg straks huske, at hvis den nu startede om en lille ½ time, så kunne det være tændingsmodulet, der var ved at opgive ævret.

Det lykkedes også at få den igang. Men så her til aften sad jeg lige og surfede på nettet, og opdagede, at Høyer Autodele, der bl.a. befinder sig i Slagelse ikke har dette. Nærmeste sted (medmindre man vil gå til Volvo selv….) er Næstved butikken af Biltema. Så bus fra Dianalund til Slagelse, og dernæst bus fra Slagelse til Næstved….. Akke. Den dag får man da læst avisen, om ikke andet. 🙂

Biler skal drille på de mest vanvittige tidspunkter. Selvom den fortjener stor ros for sin stabilitet, så kan man godt blive lidt mopset.

Alle læsere ønskes en fortsat god weekend. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.