Lige kommet hjem fra Kreta

I sædvanlig stil er mailbakken fyldt med alle mulige “wonderful” super-tilbud. Det ene mere værdiløst end det næste. Det mest åbenbare spam er for længst sorteret fra, men alligevel slipper der enkelte igennem.

Træt efter en lang uge med ret dårligt vejr, men alligevel en oplevelse rigere i form af en ferie uden unger (der var parkeret hos min søster) hvor der blev god tid til god voksen dialog. Fruen nåede at fejre 28 års fødselsdag mens vi var dernede, og der kommer mere på hjemmesiden nu hvor film skal fremkaldes de nærmeste dage… 🙂

På gensyn. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.