Ballademagere…

Det var nærmest komisk at se TV2 interviewe Henrik Qvortrup (tidligere spindoktor for Anders Fogh Rasmussen, og nu chefredaktør for Se & Hør) om statsministerens udtryk “ballademagere” om de demonstranter vi de seneste uger har set i nyhederne.

Lad det ligge, at der rent faktisk postes flere penge i de offentlige budgetter for 2007 – den slags kan ikke diskuteres. Enten er man for eller imod regeringens politik. 🙂

Imidlertid er det komisk, fordi Se & Hør netop reklamerer på samme tv-kanal med at de “måske gik over stregen, men på torsdag gør vi det igen.” Det har gennem tiden gjort at mange har overvejet sagsanlæg – men hvor de fleste, ret naturligt, finder det ganske prohibitivt at man skal bruge formuer på advokater hvorefter man måske opnår en berigtigelse på side 57 i bladet…… Ak. Moral og dobbeltmoral.

Min egen “analyse” af begivenhederne kan læses her: http://blunck.dk/hvb/kommunikation/artikler/ballademagere.html.

Fortsat god aften. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.