Om forfatteren

Dette er Henrik Bluncks blog om det at tjene penge på nettet – i din fritid. Det er formålet med denne blog at skære igennem alt det vrøvl der findes på markedet. Jeg anbefaler kun det allerbedste.

Du sparer meget tid, og mange penge, ved at følge denne blog — Tjen penge på nettet – i din fritid.

Velkommen, og god læselyst. 🙂

For dem som endnu ikke har læst mine e-bøger kan nævnes, at jeg har skrevet disse titler:

 • Tjen penge online” hvor det generelle i online indtjening beskrives. Denne bog vil udkomme i trykt form, og kan derfor ikke længere købes som e-bog.
 • “Sådan tjener DU penge på bannerreklamer” – kan ikke købes mere. Her viste jeg hvordan du kan supplerende din indtjening på Google Adsense med bannere.
 • Kend din kæreste” hvor du lærer mere om et godt kæresteforhold. Du kan hente en light-udgave direkte på salgssiden: http://www.blunck.dk/love-ebog
 • Visdomsord og skæve tanker – min første digtsamling.

Om det at tjene penge på nettet
Mange har lavet temasider som de bagefter kører overdrevet optimering på for at tiltrække sig opmærksomhed. Bagefter bruger de trafikken til at sælge MLM løsninger eller andre ting, som derved får nogle til at tro, at branchen er sådan.
Derfor er denne blog anderledes. Jeg overdriver ikke tallene for hvor mange penge du kan tjene online. Jeg vil hellere have, at du som læser tjener mange flere penge på nettet, end at du sætter forventningerne for højt, og bagefter bliver skuffet.

Glade kunder til e-bøgerne
Jeg bliver glad hver gang jeg hører noget positivt fra dem som har købt mine e-bøger om det at tjene penge på nettet, for hver gang er succesen de har oplevet et tegn på at folk har LYTTET og HANDLET på det de har lært. Det adskiller fårene fra bukkene.

Nogle tror de bliver millionærer ved at spille Lotto, og selvom det nok er rigtigt, at heldet følger de tossede – og at heldet kan ramme enhver der spiller – så skal man jo ikke budgettere med den slags FØR gevinsten er i hus. Til gengæld kan dem som handler i dag nyde frugten af deres anstrengelser i morgen, næste uge, næste måned og næste år.

4 Responses to “Om forfatteren”

 1. Pete Andersen siger:

  Hej Henrik. Har lige købt din »Bannerbog« og har et spørgsmål.

  Hvordan er dine erfaringer med Euroads? Jeg har oprettet mig hos dem og er begyndt at bruge bannere på http://www.graviditet.dk, men deres tællersystem viser slet ikke det samme som min tæller! Faktisk viser deres tæller kun mine egne visninger og kliks (testkliks)… Jeg synes det er mistænkeligt men vælger at tro at jeg (eller de) måske har sat noget forkert op. Betyder det noget om siderne loades direkte fra databasen eller fra en cachefil?

  Påskønner meget et svar
  Pete 😉

 2. Jeg kunne ikke finde siden på dit domæne hvor du har reklamerne, så jeg har ikke kunne lave en fejlfinding på hvad du evt. måtte have gjort forkert. Dog bemærkede jeg at linket til graviditet.dk under “Links” ikke er noget affiliate-link og er en direkte linkning. Måske du skal kopiere koden direkte fra Euroads’ hjemmeside.

  Hvis du laver noget om, er der en fejlmulighed i hvert fald.

  Jeg har tjent mest på Euroads og Adfair, og har ikke bemærket fejl.
  Men hvis der viser sig at være fejl skal vi have det frem, for ingen af os kan være tjent med tabt omsætning.

  Lad mig lige få et link til siden hvor problemet optræder, så skal jeg gøre mit bedste for at finde fejlen.

  Tak for dit feedback. 🙂

 3. Pete Andersen siger:

  Hej Henrik. Jeg havde desværre helt glemt jeg havde kommenteret på din blog. Beklager.

  Nå men sagen er at jeg har fået det til at virke og også i løbet af det første halve år tjent et par tusinde – er det godt eller skidt? Jeg synes at det er lidt besværligt at de skifter kampagner så tit og at man derfor skal arbejde en del med at implementere nye kampagner. Det gode ved Euroads er at de betaler stabilt hver måned uanset beløb.

  Mange hilsner
  Pete 😉

 4. Hej Pete

  Automatisering kan være mange ting. Du kan genbruge mange koder til reklamer på flere sider, og tag kun de bedst givende kampagner. Hvis du først har lavet widgets på din blog er det hurtigt at opdatere. Jeg tager kun kampagner med løbetid på mindst en måned.

  Kortere kan ikke betale sig, og alt for korte kampagner passer ikke sammen med frekvensen jeg skriver med… 🙂

Leave a Response