Husk at tjekke dit WordPress kontrolpanel før du går på sommerferie

Nu nærmer tiden sig til sommerferie, men jeg vil gerne opmuntre dig til at huske, at tjekke dit WordPress kontrolpanel før du går på sommerferie. Årsagen er vigtig, for det ser ud som om WordPress 4.8 snart udkommer. Når først en version er gået i Release Candidate 2, så er der ikke lang tid før den endelig version er ude, og det er vigtigt, at din blog ER opdateret når du er på ferie.

Man er efterhånden vant til, at WordPress opdaterer sig selv, så det er ikke dér, hunden ligger begravet som man siger. 🙂

Det handler derimod om dine plugins – altså udvidelserne til WordPress. Det er yderst vigtigt, at du tjekker, at de udvidelser der også udkommer er opdateret, så hele din blog bare kører, også selvom du måske ikke har planlagt nogen indlæg i ferieperioden.

Og jo, lad mig straks slå et slag for, at det ikke kan betale sig at blogge helt så meget i sommermånederne. Trafikken VIL dykke når folk er på ferie, og hvorfor skrive til ingen verdens nytte, når du lige så godt kan få opladet dine egne batterier?

Du kan lige så godt begynde at planlægge med udgivelser fra slutningen af juli, og derved drage nytte af dels planlægningsfunktionen, men samtidig sørge for, at nye indlæg udkommer mens folk er hjemme. Det er en erkendelse jeg er nået til efter at have blogget i mange år, og du kan lige så godt gøre det samme.

Folk skal nok overleve, at du ikke skriver nogen indlæg – eller kun ganske få – mens de er på ferie. De har alt muligt andet at tænke på, lige fra nye turistattraktioner til varme solsenge med kolde drinks i glasset. 🙂

Rigtig god sommer herfra.

Leave a Response