Det er i krisetider du skal bygge alliancer

Det er i krisetider du skal bygge alliancer, for mens alle andre bides når krybben er tom, så viser du overskud når du bygger relationer mens der er svære tider. Det er nemlig i de tider, at du får andres opmærksomhed.

Når der er travlt har folk ikke tid til at følge med på de sociale netværk hvori de indgår. Mange har nemlig slet ikke set potentialet i at være en deltagende person på både Facebook og Twitter. De ser kun på bundlinjen, og når der ikke er direkte indtjening forbundet med et medie, så er der mange der opgiver — i flere tilfældet måske kun uger før de netop ville have ramt guldet.

Vi kender det alle. En person finder dine tweets, og bliver opmærksom på at du kan sprog, og tilbyder dig en oversætteropgave. Eller en anden finder ud af at du har fjorten dages ferie, og har præcis en opgave du kan presse ind i kalenderen. Altsammen ting der, på overfladen, kunne være tilfældigheder.

Men det er IKKE en tilfældighed. Alt det du GIVER af kvalitet til andre kommer tilbage til dig selv under en eller anden form. Jo mere du giver, jo mere FÅR DU IGEN.

Nogle kalder dette “Law of Attraction” – andre kalder det “god karma”. Jeg kalder det simpel logik.

Når du bygger alliancer, og viser interesse for andre i krisetider har du skabt en relation som gør, at du er “med i klubben” når tingene vender. Hvor mange andre isolerer sig, fordi de er utilfredse med resultaterne, vil du opdage, at ved at åbne op får du flerfoldigt retur fordi du bliver en interessant person, som deltager og deler af din viden med andre.

Det er værd at huske, for du kan nå at være med en tid endnu før krisen er helt ovre. Tag del i andres liv, og nyd livet mens du kan være med til at sprede glæde og viden, og vær sikker på, at det du deler med andre kommer tilbage til dig. Det virker for mig, så hvorfor skulle det ikke også virke for dig?

God weekend. 🙂

Leave a Response