Tjen dér hvor du virkelig KAN…

Når man læser den tragiske historie om englændere i en adventistkirke som blev franarret ca. 35 mio kroner så kan jeg ikke helt undgå at undre mig voldsomt. Læs historien her: http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/274738:Udland–Adventister-franarret-millioner.

Hvordan kan nogen tro på 25 gange pengene igen?
Når man tænker på hvor svært det rent faktisk er at overbevise folk om en fordobling eller tredobling, som til gengæld ER mulig, så kan det godt undre, at folk har sat så store pengemængder i spil på så naive ting…

Situationen er nemlig således, at hvis du i dag kun har 1 dollar om ugen i Adsense-indtægter kan du lynhurtigt mangedoble afhængig af arbejdsindsats og indstilling til tingene. Med 1 dollar om ugen er der garanteret ikke den store trafik, og med et lavt udgangspunkt er det også nemmere at skabe en lynhurtig vækst. Det er straks mere tidskrævende at finde nye tricks hvis noget i forvejen er optimeret. 🙂

Når du til gengæld er oppe på 15-20 dollar om ugen er det dermed ikke sikkert du lige så hurtigt som første gang kan ti-doble medmindre du så genererer trafik ad andre veje. Glæd dig: for grundig SEO kommer der mere om her på bloggen. Ganske som du også kan skabe væsentlig trafik ved at bruge nogle meget elementære tricks. Men i første omgang bør du også se det foregående indlæg her på bloggen. Hent den gratis rapport, få den læst, og giv dig selv lidt baggrundsviden for de ting som ER mulige.

4 Responses to “Tjen dér hvor du virkelig KAN…”

 1. Så ganske sandt…

  Værst af alt er bare, at når alle godt kan se, at finansselskabernes hurtig-lån til knap 25% (og nogle gange mere når ÅOP beregnes) ligner åger, hvordan kan nogen så overhovedet få sig selv til at tro man vil give dem 24 gange pengene tilbage oveni….?

  Tak for kommentaren. 🙂

 2. Britt Malka siger:

  Tjah … Det undrer mig ikke, at de troede på det. Når man tænker på, hvad de ellers tror på 😉

  “Man kan ikke narre en ærlig mand” – det er der noget om.

  Faktisk så er mange af dem, der bliver narret, ikke i god tro. Som du selv er inde på, så lyder dette for godt til at være sand.

  Og når noget lyder for godt til at være sandt, så er det det som regel.

 3. Pete Andersen siger:

  Hej Henrik.

  Nej hvor ærgeligt. Jeg havde ellers satset på at tidoble min Adsense indtjening i løbet af det næste års tid…

  Pete 🙂

 4. Det vil du også kunne…

  Dine linkenheder giver garanteret ikke en krone, og derfor kan du også lige så godt udnytte pladsen endnu bedre. Meget er optimeret flot omend jeg ville “løfte” designet, så første overskrift bliver synlig på bloggen.

  Men jeg synes designet er fornuftigt, og burde tjene fint. 🙂