Google siden 1998

Google har i dag 9 års fødselsdag. Det gik op for mig da jeg tændte for maskinen. Traditionen tro er en af de første aktiviteter at tjekke Google AdSense kontoen lige før dagen skifter — det sker på Google AdSense kl. 9 (lokal dansk tid).


Fantastisk flot historie

Det er ikke til at komme udenom. I år 2000 var vi rigtig mange der brugte altavista som søgemaskine, men enkeltheden og de gode søgeresultater gør, at man lynhurtigt bliver “afhængig” af Google som søgemaskine. I dag er jeg slet ikke i tvivl om hvilken side der er Hjem/Start på browseren. Uanset operativsystem (som har været Windows eller Linux de seneste år), har det altid været Google.dk som opstartsside.

Så herfra skal lyde et stort tillykke med jubilæet, der altså næste år bliver rundt. Jeg håber at mange flere af jer lærer meget mere om Google. De drenge kan det dér… 🙂

2 Responses to “Google siden 1998”

  1. Britt Malka siger:

    Jeg bruger Google, fordi det er let at taste “google søgeord” i Firefox’ adresselinje.

    Jeg savner muligheder som brugen af ordet “near”, som Altavista havde. Hvis ikke den søgemaskine af en eller anden grund var holdt op med at indeksere nettet (stort set), havde den stadig været bedst, på nær deres irriterende vane med at lave om på udseendet konstant.

    Google har en masse begrænsninger, men vanens magt er stor.

  2. Jeg ved ikke hvor glad du evt. er for Lycos som søgemaskine, men ifølge dette link http://searchenginewatch.com/showPage.html?page=2155981 ser det ud som om der er stor forskel mellem hvilke boolske termer der kan bruges.

    Men jo, det er ganske rigtigt. Det er nok kun en vane, at bruge Google. Jeg synes jeg har prøvet mange andre søgemaskiner, men jeg har egentlig ikke rigtig kunne finde nogen der var bedre. Altid en lækker kombination når man skal finde noget ganske bestemt. Men egentlig bedre resultater over-all er svært at finde uden at ende med Google som top-3 (mindst)…. 😉