Sony xperia Android 5.0 Lollipop

sony skrev i slutningen af 2014 at de vil opdatere hele Xperia Z serien til 5.0 det var en god nyhed for alle der har Xperia Z da den er på kanten til ikke at blive opdateret mere.

Jeg personligt har en Z3c og går og venter på at Sony ruller opdateringen ud. De har sagt at de vil starten med Xperia Z3 og Z3c og Z2. Derefter vil de færdiggøre opdateringen til resten af Z serien.

Hvis man ser på de andre mærker af android smartphones så kan man se at Sony er meget sent ude med deres opdatering. Til et Sony event sagde de “vi vil så vidt det er muligt opdatere Z3 og Z2 i slutningen af Februar” Det er Marts nu og vi har stadig ikke set opdateringen.

Jeg ved at Sony Xperia Z Ultra Google edition har fået 5.0 som den eneste enhed fra Sony.

Jeg gætter på vi først ser opdateringen når de officielt gøre Sony Xperia Z4. Men det er bare et gæt. Det kan ikke vare længe. Vi har over den seneste periode set at Sony har haft travlt med at opdatere Album, Walkman og video appen. Den har fået de nye rene look som resten af 5.0 kommer til at ligne.

Men håber snart vi for den at se. Kan du ikke vente kan du altid installere CM12 som allerede er klar men 5.0 til de fleste Sony enheder.