Så er vi snart klar til Android 5.0 Lollipop

Nu har vi ventet længe nok. Den nye opdatering 5.0 Lollipop er på trapperne fortæller xperiablog. Den indonesiske Sony del har nu sagt at vi i næste uge vil begynde at få opdateringen.

Z3Compact_5

Som skrevet i tideliger så vil os med Sony Xperia Z3 og Z3 Compact få den først. Jeg har stor forventning til Lollipop. Men skulle det gå hen og blive noget lort så er jeg open for at lave et opslag om at nedgredere til 4.4.4 igen men kun hvis det bliver noget lort.

Sony har stadig ikke sagt noget om andre sony enheder, som ikke er en del af z-serien. Jeg vil blive meget skuffet hvis de ikke opdatere 2014 modellerene som ikke er en del af Z-serien.

Nexus6-Press-01-970-80

Når vi så endelig har fået opdateringen så skal vi ikke vente længe før der kommer endu en til. Google Nexus har allerede fået Android 5.1, som kommer med en masse revolutionerende ting. Android har altid været plaget af virus og sikkerhedsbegrænset systemer. Men det skal være slut for det lægger google rigtigt meget vægt på at det bliver et sikkert system. Jeg ser frem til det.