Den konstant stigende HATE!!! på Apple.Inc

Jeg er mildt sagt ved, at være godt træt af MS (microsoft VS Apple Diskussionen). Folk snakker om ting de ikke ved noget om. Det her opslag bliver lidt en forklaring, om Microsoft og Apple sat op ved siden af hindanden. Og læg mærke til jeg ikke skrev mod.

Apple: Apple er grundlagt af Steve Jobs, Ronald Wayne og Steve Wozniak.

Microsoft: Grundlagt af Bill Gates Og Poul Allen.

Der går mange teorier om hvad der er bedst og hvad der dårligst. Alle har en personlig mening. Også mig på det her område. Fejlen mange begår er at sige “X er bedre end y”. x og y fordi jeg prøver at holde mig neutral. Dét der gør mig sur i en debat som denne er, at man sammenligner de to firmaer. Det er vel det sammen som, at sammenligne smagen på en banan og smagen på Coca Cola. Det kan man ikke!

Jeg har læst Biografien omkring Steve Jobs, og det har åbnet mine øjne lidt. Inden jeg læste den var jeg nok også en, af de her hater på Apple. Men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg for svært ved og vælge pc. For Windows har fordelen, at de fleste programmer osv understøttes på Windows. Mens Apples fordel er en pålidelig Computer. Det skal lige siges, at Kompatibilitet med programmer på Mac Os X bliver bedre og bedre.

Jeg har ikke læst Selvbiografien af Bill Gates af en eneste årsag. Jeg for ikke noget ud af, og læse en selvbiografi. Skribenten kan selv vælge de ting, han ikke vil have folk skal høre. Det har han ikke mulighed for i en “normal” biografi. Det kan jeg godt lide.

Men kort sagt så håber jeg, at folk vil overveje at stoppe de debatter. For der er ikke nogen ende på det. Det er en smags sans om man er til Apple eller Microsoft.