3 ideer til en nytårsmenu

Jeg blev her til formiddag inspireret af opskrifter, og ville derfor lige dele et forslag til en tre retters menu til din næste nytårsaften, når 2015 er på vej.

Forslag:

  • Forret: Moderne rejecocktail med avocado
  • Hovedret: Beef Wellington à la Gordon Ramsay
  • Dessert: Chokoladekage med saltkaramel


Forret: Moderne rejecocktail med avocado
Se opskriften her: http://forret-forretter.dk/moderne-rejecocktail-med-avocado/.

Hovedret: Beef Wellington à la Gordon Ramsay
Se opskriften her: http://gastromand.dk/opskrift-beef-wellington-med-rodvinsglace/.

Dessert: Chokoladekage med saltkaramel
Se opskriften her: http://chocolat.dk/chokoladekagemedsaltkaramel.

One thought on “3 ideer til en nytårsmenu

  1. En smule tun i vand frisker også en rejecocktail ekstra op da det fremhæver. Flere smagsnuancer samt lidt appelsin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *