Links

En meget vigtig ting at huske, når du kigger på disse links antisemitismen, er at den antisemitiske ideologi er had-fikseret. Du bør være meget forsigtig med at danne dig et indtryk ud fra de kilder der spreder rygter om andre folkeslag — faktisk et princip der gælder alle had-ideologier og kilder, især på internet. Det har været ønsket at præsentere de mest seriøse blandt de historiske sider om antisemitismen, men jeg tager naturligvis forbehold overfor siderne der linkes til. De kan ændre sig siden jeg sidst besøgte dem.

The Danish Center for Holocaust and Genocide Studies
Et essay af Knud D. Moeller om Antisemitisme med påvisning af kristendommens andel i antisemitismen
Den Dansk-Israelske Forenings artikler om antisemitisme Boganmeldelse af “Dansk antisemitisme 1930-1945”
ConceptWizard – Visuel information om konflikten i Mellemøsten Europa-Kommissionens rapporter om Antisemitismen i Europa

Links om jødedommen
Selvom antisemitismen er et ubehageligt emne, er det mindst lige så opmuntrende at se, at der er rigtig mange sider med gode informationer her på internet. Sider der forsøger at opmuntre til gode gerninger og til at ophøje vores Skaber gennem overholdelse af den Lov Han skænkede Sit folk. Denne pagt er til daglig opmuntring, lærdom og visdom, og efterhånden som Loven studeres og forstås bedre opnår vi alle en bedre forståelse af formålet, meningen og praktiseringen af denne Lov i en verden der rynker på næsen af at vi tillader os at mene, at Gud har den eneste autoritet til at bestemme hvad der er rigtigt og hvad der er forkert.
Modsat det de fleste tror, er der ikke kun én jødisk bevægelse her i landet. Jeg har medtaget links til andre bevægelser i et forsøg på at vise alsidigheden iblandt os.

Det Mosaiske Troessamfund - Overrabiner Bent Lexner bibringer megen visdom på denne side
 Selskabet for Dansk-Jødisk Historie
Dansk Zionist Forbund
Chabad Lubavitch Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *