Spammere ødelægger blogningen

Spammere ødelægger blogningen for mange blogejere, og hvis det ikke var for Akismet ville ens indbakker drukne i alt det spam der kommer på ens blogs. En underlig verden vi lever i, og man skulle tro der var blogs der ikke fik opdateret deres blogsoftware, WordPress, for der må jo være steder hvor den slags “bryder igennem” eftersom de bliver ved med at gå til angreb på de samme blogs.

Det er fristende at slå kommentarerne helt fra, men omvendt synes jeg det er sundt for dem som ønsker det at have muligheden for at kunne skrive en kommentar. Dette er savnet her på bloggen, for jeg er naturligvis interesseret i at få lidt feedback på hvorvidt jeg rammer de ting, der også interesserer dig.

En blog er kun så god som dem der læser den synes den er. Med andre ord: hvis det jeg skriver giver dig værdi bliver du en glad læser, men hvis jeg skriver noget bras giver det jo ikke mening. Derfor er feedback velkommen. Akismet skal nok sortere først, og derefter kan jeg sagtens kende forskel på reklamer for potensmidler og en ægte kommentar… 😉

Dette indlæg blev udgivet i seneste nyt og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Spammere ødelægger blogningen

  1. admin skriver:

    ….Og faktisk havde jeg begået en fejl med denne blog. Jeg havde glemt at aktivere Akismet…

    Jeg ved det godt: det burde ikke ske. Selv en professionel kan glemme noget, og jeg erkender det blankt. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *