Den dag Patrick blev født

Den 10. september 2003 blev på flere måder en historisk dag. Vi havde længe glædet os over at have valgt den 11. september som planlagt dato for kejsersnittet, da vi igen -- ligesom med storesøster Natacha -- vidste at fruen skulle føde ved kejsersnit.... Dette VILLE have gjort datoen den 11. september til en glædesdag i vores familie, i stedet for fortsat at stå som dagen hvor World Trade Center blev bombet, og starten på en ny æra begyndte...

Den 10. september gik vandet om natten, og jeg blev vækket til nyheden om at svigermor skulle køre vores datter ned til min søster, og fruen ville blive hentet af Falck for at blive kørt på Holbæk Sygehus. Patrick blev født kl. 11:34 nøjagtig en halv time før storesøster blev født.

Sjovt nok havde vi snakket en del om datoer, og som vi også fortæller om med vores datter, så har naturen åbenbart sit sjove medspil når det gælder tidspunkter vores børn skal fødes på...

Patrick har et sovehjerte som hans far, og vi glæder os til at nyde både en datter og en søn mens de i mange år fremover beriger vores tilværelse med hver deres egenskaber. Vi håber at I som besøgende vil værdsætte de billeder der kommer på online, og forstå at de tjener som vort fotoalbum for såvel nære som fjerne venner fra hvem vi har modtaget fantastisk støtte i såvel ord som gerning.

Vi siger dem alle stor tak fordi de er med til at berige såvel vores som vore børns liv med positivt engagement i deres forberedelse til en god voksentilværelse.

De stolte forældre

Valid HTML 4.01!