Manglende erfaringer og visioner er den største hæmsko for nutidens IT-"eksperter"... Jeg er en 35-årig mand, der i slutningen af 2005 gik igang med uddannelsen til Multimediedesigner ved CEU Slagelse. Min hustru, der hastigt nærmer sig de 30 er en god støtte når jeg på blogs deler ud af min IT-viden.
Dette gruppebillede fik vi som bryllupsgave af Heidi - med stor tak. :-)

På indtil flere fronter driver politik, design, IT-viden, Human Resource Management og mange andre interesser værket. Selvom vi har haft tid til at få tre dejlige unger, som også tager deres andel af tiden, så er jeg meget taknemmelig for at min frue er så stor en støtte. Hun sikrer på alle måder at mange af de tossede ideer og nye tanker får frit løb, bl.a. her på domænet.
Ganske som med mekanikerens bil, der altid knirker, så er det også mit lod at det er min egen hjemmeside jeg altid får sidst tid til at opdatere. Det giver nogle gange en længere responstid på egne sider end for andre projekter. Men skriv en mail hvis der er noget du mangler gode råd om. Alle mails besvares normalt indenfor max et døgn - og som oftest indenfor et par timer.


Denne side ses bedst med Opera, Konqueror eller andre ægte W3C-godkendte browsere, og
vedligeholdes af Henrik V Blunck og senest opdateret den 24. juli 2008 kl. 13:48

 

Valid HTML 4.01!