Den dag Christopher blev født

Den 19. april 2005 var faktisk en ret morsom dag. Vi havde 15 dage før (mandag den 4. april 2005) fået godkendt vores Ford Escort stationcar, og fruen gik tiden ud... :-) Med de to andre børn havde fruen denne fantastiske tendens til at gå i veer dagen før, men fuld af den samme rolighed som den altid glade og rolige far, lykkedes det denne gang at føde TIL TIDEN...
Fruen var ganske nervøs den 14. april hvor vi var til Bamse-koncert oppe i Slagelse Musikhus. Hun havde for længst lovet, at vores barn ikke skulle have samme fødselsdag som sin far. I forvejen har vores gode veninde Jannie (nu gift med Jens og bosiddende i Kalundborg) fødselsdag også den 14. april - og jeg øjnede straks chancen for at matematikken på et tidspunkt ville gøre vi kunne holde en kæmpe 100-års fest alle tre samme dag. Sådan skulle det ikke gå... :-)

Christopher har et godt sovehjerte, men bliver engang imellem vækket af sine søskende som har så meget gavn af hinanden, at de ikke altid tænker på at den nye lillebror ikke endnu har helt den samme energi og bevæge-evne som dem. Men vi er i fuld gang med at samle diverse indtryk fra den første tid med vores anden søn, og håber at I som besøgende vil værdsætte de billeder der kommer på online, og forstå at de tjener som vort fotoalbum for såvel nære som fjerne venner fra hvem vi har modtaget fantastisk støtte i såvel ord som gerning. I stedet for at brokke sig over det går langsomt med at sætte billeder op (da disse jo skal tilpasses farvemæssigt, så det ikke tager en halv krig at hente siderne), så send hellere de billeder I også måtte have af de tre børn (meget gerne pr. mail), og vi vil gøre vores yderste for at tilføje dem til glæde for os alle. På forhånd tak. :-)

Vi siger jer alle stor tak fordi I er med til at berige såvel vores som vore børns liv med positivt engagement i deres forberedelse til en god voksentilværelse.

De stolte forældre

Valid HTML 4.01!