Mine e-bøger

Hvis du regelmæssigt har fulgt denne blog, så ved du, at jeg deler meget viden i mine artikler på alle blogs. Det stopper dog ikke der, for jeg har også samlet viden og tanker i de tre danske og en engelsk e-bog jeg har skrevet, og som du kan købe og tage med dig på din sommerferie.

Der er tale om følgende titler:

  • Kend din kæreste
  • Tjen penge online
  • Visdomsord og skæve tanker
  • The Book Facebook Doesn’t Want You to Read

Jeg vil her gennemgå dem, så du ved hvad du kan forvente ved at læse alle tre e-bøger. Du kommer frem til siderne for hver titel ved at klikke på selve titlerne.

Kend din kæreste

Kend din kæreste er e-bogen, hvor jeg deler ud af min viden om kærlighedens univers. Siden jeg valgte at blive skilt, har jeg tænkt mange tanker og fået meget inspiration, som jeg følte var værdifuldt at dele i samlet form. Vi kender alle udfordringer i kærlighedslivet. Denne e-bog er din vej til et langt bedre forhold, og du kan læse mere om Kend din kæreste herfra: http://www.blunck.dk/love-ebog/

Tjen penge online

Tjen penge online var e-bogen, hvor jeg delte ud af min viden om det at tjene penge på nettet i sin fritid. Ganske som jeg i forvejen har delt rigtig mange tips og ideer på bloggen, så er der mange ekstra ting hvor jeg deler insiderviden med dig som læser. Bogen er ved at blive opdateret, og folk vil fremadrettet kun kunne få Tjen penge online 2.0 på tryk. Du kan læse mere om titlen herfra: http://blunck.dk/tjen-penge-online/

Visdomsord og skæve tanker

Visdomsord og skæve tanker er e-bogen, som samtidig er min første digtsamling. Her har jeg udfordret det danske sprog, samtidig med, at jeg har delt visdomsord og skæve tanker, som er samlet hen over en længere periode, hvor mit klarsyn blev tydeliggjort af en periode med stor eftertænksomhed og personlig udvikling. Du kan læse mere om digtsamlingen herfra: http://blunck.dk/visdomsord/

The Book Facebook Doesn’t Want You to Read

Jeg skrev den engelske e-bog med titlen The Book Facebook Doesn’t Want You to Read da jeg slettede min Facebook-profil for at dele nogle af de tanker jeg havde omkring det sociale netværk, Facebook. Mange andre er siden fulgt i samme spor, og jeg kan flere steder læse, at endnu flere ER blevet trætte af al den negativitet som præger dette netværk. Jeg har forsøgt at præsentere en nøgtern beskrivelse af netværket, og jeg håber, at e-bogen kan være til inspiration for dem, som går med samme overvejelser.

Rigtig god læselyst. 🙂