At tage det sure med det søde…

De seneste uger har været en underlig størrelse. Først opdager jeg, at en veninde gennem mange år gik bort 10. november 2016. Jeg fik det først at vide for et par uger siden… Så kom der et spændende forløb med truck-kursus, som bød på en bestået teoriprøve med 100% rigtige, men en dumpning på den praktiske prøve. Jo jo, man skal netop tage det sure med det søde…

Det går ikke altid som vi håber eller ønsker. Livet byder på sine udfordringer.

Det oplever vi alle.

Forskellen ligger i hvordan vi håndterer disse udfordringer.

Faste læsere vil vide, at jeg er tilhænger af karmaloven. De ting vi sår er også dem vi høster kan vi læse i de gamle bøger… Der er noget om snakken.

Når vi tænker positivt går det som regel også godt. Selv når det går skidt, går det i hvert fald stensikkert bedre end hvis vi ikke tænker positivt.

Det må være ganske forfærdeligt for andre mennesker, som ikke har denne naturlige optimisme, tænker jeg tit. For de må sandelig have udfordringer, når verden engang imellem viser sig fra sin mindre kønne side.

For vi må jo bare erkende, at det ikke altid KUN er vores egen ‘skyld’ om ting går godt eller skidt. Vi er afhængige af andres vurderinger, og vi må bare erkende når det vi har præsteret ikke var ‘nok’.

Jeg har oplevet det ganske tit. Om du så kaster 16 timer i døgnet ind i et projekt, så er der ting, som nærmest er født til at gå galt. Ikke fordi du selv gør noget forkert, men der skal nok være nogle projekter, hvor andre bare VIL misforstå det du gør. Det er også derfor jeg skriver dette indlæg, for jeg er typen, der altid bliver lidt filosofisk når jeg tænker efter om hvad jeg kunne gøre bedre.

Den læring der kommer ved at vi dels både TØR og er PARATE til at tage vores del af ansvaret er vigtig. Det har jeg ladet mig fortælle, mange er dårlige til

Jeg har altid været ærlig. Hvis jeg laver en bommert er der langt større sandsynlighed for at få hjælp, hvis man åbent erkender at have taget fejl. Det kan jeg så forstå er en ret sjælden egenskab – og derfor holder jeg fast ved den.

Hvad er dine tanker om med- og modgang? Dine kommentarer er velkomne som læser her på bloggen

Fortsat god aften herfra. 🙂

Leave a Response