7 måneder til jul

Ja, jeg ved det godt. Det er IKKE det, man ønsker at tænke på med sommeren foran sig. Ovre på Tjen penge på nettet i din fritid-bloggen skrev jeg 1. maj et indlæg om at lave en julekalender – og disse tips kan bruges af alle bloggere, der arbejder med sæsonbetonede temaer.

Så selvom det i dag også er 35 år siden at Engelske HMS Antelope synker efter brand under Falklandskrigen (mellem Argentina og England), så skulle dagen da startes med lidt drilleri omkring datoen 24… 🙂

Prins Joachim og Prinsesse Marie kan i dag fejre 9 års bryllupsdag. Stort tillykke til dem!

Det er sørme allerede 43 år siden, at den amerikanske jazzmusiker Duke Ellington døde. Hans musik må jo absolut kaldes evergreens, da de fleste stensikkert vil huske hans musik hvis de har et par år på bagen.

I morgen konfirmeres min datter – det ældste af i alt tre børn – og talen i den forbindelse udkommer lige over midnat her på bloggen.

Rigtig god dag herfra til alle. 🙂

 

Comments are closed.