FNs internationale familiedag

Efter en god weekend med festmiddag med familien i forbindelse med datteren, Natachas, kommende konfirmation den 25. maj, er det meget apropos, at dagen i dag – den 15. maj – er FNs internationale familiedag.

Det var et rigtig hyggeligt besøg af ungerne, også selvom Patrick måtte igennem en mindre “dårlig mave”-dag i går, søndag… Måske noget virus, men i hvert fald gav en cola lindring for ubehaget, og det er jo altid glædeligt.

Der er mange, der undrer sig over, at de forskellige dage på året har forskellige formål, men faktisk kan det være med til at give fornyet fokus på familielivet her i landet. Vi kan alle have gavn af at tænke på livets gang engang imellem, herunder også set i forhold til samfundets vigtigste hjørnesten, familien.

Familie dækker mange konstellationer nu til dags, men fælles for dem alle, er at de er baseret på nogle tilvalg og nogle fravalg.

Har du nogen tanker ifm den internationale familiedag? Kommentarfeltet er, som altid, din mulighed for at deltage her på bloggen.

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere. 🙂

Leave a Response