Mads & Monopolet – derfor bør alle lytte med

Fra sort hvid til flere gråtoner i livet

Billedkilde: Jens Aalen

Mads & Monopolet sendes lørdag på DR P4 om lørdagen, og du kan også hente programmet som podcast via iTunes. Jeg havde hørt om programmet for flere år siden, men det var først for cirka ½ års tid siden, at jeg begyndte at lytte med. Det har jeg siden fortrudt, og jeg vil gerne dele med jer, kære læsere, hvorfor det er fornuftigt at lytte med på Mads Steffensens program.

Du kan læse om programmet her fra Mads & Monopolets forside.

Monopoler forbinder vi normalt med eneret, men her er programmet ganske anderledes. Skiftende gæster er med til at skabe klarhed omkring til tider ganske vanskellige dilemmaer. Dilemmaer er vigtige at tage stilling til, fordi vi på denne måde omdanner vores eget livssyn fra sort eller hvid til gråtoner.

Hvis du spørger en person, der endnu ikke har fået børn, har de ofte opskriften på børn sat op i skemaer. De ved lige præcis hvordan geden skal barberes – og først efter de selv får børn, begynder de at justere deres tilværelse. Ikke kun økonomisk, men også menneskeligt.

Jeg er selv i den afsluttende uge af mit 43. år, da jeg på fredag runder de 44. I den forbindelse kan jeg i retrospekt godt se, at mange af livets begivenheder har givet kolossal læring. Det siges man bliver klogere med alderen, og selvom det KAN være rigtigt, så kan det også være forkert, hvis du aldrig udfordrer dine synspunkter.

Det kan Mads & Monopolet hjælpe med til, for de ti ugentlige dilemmaer spænder over meget brede emner, og du får udfordret din egen første indskydelse med kloge tanker fra hver af gæsterne Mads Steffensen har med i studiet.

Prøv at lytte med her i påsken. Det kunne jo være, du blev lige så positivt overrasket, som jeg er blevet over hvor godt programmet faktisk er.

Rigtig god lyttelyst, og fortsat god weekend til alle. 🙂

Comments are closed.