Ringe på fingeren – har de mon en betydning?

Jeg faldt onsdag over en spændende artikel, som jeg tænkte måske også var interessant for jer, kære bloglæsere, at læse. Jeg skal straks beklage, at den tydeligvis er maskinoversat, for f.eks. står der “rigtig finger” hvor der burde stå “højre finger”, men det overlever du nok. The right finger er naturligvis højre finger… 🙂

Artiklen finder du her: http://www.ebernie.com/hvad-er-meningen-med-hver-finger-for-rings/

Det er ganske interessant for dem, der kender Wish har stensikkert set hvor billigt du rent faktisk kan købe en fingerring. Det behøver ikke nødvendigvis koste spidsen af en jetjager at lave et fashion statement, som man vist kalder det nu til dags.

Her står den kommende weekend på besøg af guldklumperne, så du kan tidligst forvente indlæg her på bloggen søndag eftermiddag. Rigtig god weekend til alle. 🙂

Comments are closed.