Hvorfor så mange apparater i farven sort?

Er det bare mig, eller er alt for mange apparater sorte? Næsten alle tv, kaffemaskiner, dvd- og Bluray-afspillere og printere er sorte. Det har tit undret mig, og faste læsere vil måske huske, at jeg i sin tid netop valgte et 40″ smart-tv fra Thomson fordi jeg ganske enkelt VILLE have mit tv var hvidt.

Jeg skiftede min ene Tassimo-kapselmaskine ud med en nyere netop fordi en rød af slagsen var annonceret på DBA. Den blev jeg rigtig glad for, for det var samme model som min kammersjuks inde fra Roskilde. Når man trykker på + før man trykker på den store centerknap, så får man et helt krus kaffe i stedet for, at den stopper ca 1,5cm fra kanten.

Jeg VIL for eksempel heller ikke have en PS4 i sort. Det SKAL være den hvide. Jeg insisterer på friske farver hvor jeg kan, og min elkedel og alm. kaffemaskine (der næsten kun bruges når vi laver en kande ad gangen til irsk kaffe) er hvide.

Jeg er klar over nogle sikkert vil definere det som et oprør. Det ville til dels være rigtigt. Det handler dog også om, at jeg mener det er komplet vanvittigt, man bruger energi på at farve al plastic, metal m.v. i en så kedelig farve som netop sort.

Min påstand er, at det løfter energien, når man TØR bruge farver. Blå kakler på sofabordet og så fremdeles.

Hvad tænker du om farven på elektronik? Fortsat god weekend herfra. 🙂

Comments are closed.