Nogle mennesker er meget ‘låst’ – det bør du ændre…

Nu ved jeg ikke hvorvidt du, som læser denne blog, har set serien Nærkontakt på Kanal 4. Det første afsnit blev genudsendt søndag, og nye afsnit kommer åbenbart om tirsdagen. Da en kammerat spurgte om jeg så nyhederne på sms, svarede jeg nej, fordi jeg naturligvis ER interesseret i nye ting. Nye informationer, og nye videnskanaler. Jeg morede mig lidt, da han i en ny sms spurgte om jeg ‘troede på det fis’…

Jeg har altid ment, at vi mennesker ikke bør begrænse os i forhold til hvordan vi oplever verden omkring os. Vi kan smage, lytte, se, dufte og høre os til meget, men nogle ting lader sig bare ikke forklare ad ‘almindelige veje’…

Hvorfor er det, at vi har en underlig fornemmelse ved noget bestemt, holder os væk fra det, og bagefter bliver bekræftet i, at det var en klog beslutning, fordi noget andet viste sig at være langt bedre. Om det er en form for sjette sans eller hvad man kunne kalde det skal jeg ikke kunne svare på.

Dog er det vigtigt, at vi lytter til vores intuition. I aftenens afsnit var det jo også et af signalerne. Hvorfor lade sig begrænse af noget, som kun er et indbildt problem, når det bare er, at komme i gang og få skibet i søen?

Lad dig aldrig begrænse af det du brænder for, og vær altid åben for, at der er flere måder at løse tingene på.

God uge herfra til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.