En begivenhedsrig uge…

Man kan bestemt ikke kalde uge 45 for en kedelig uge, for vi har da oplevet en del. På toppen af denne liste må så ganske afgjort være kulminationen af måneders barsk valgkamp i USA, hvor kampen stod mellem finansmanden Donald J Trump og den tidligere udenrigsminister Hillary Clinton.

Hillary Clinton tabte, og det er Donald Trump der nu står til at flytte ind på 1600 Pennsylvania Avenue som The White House ligger på.

Vi fik også den første sne, og det glæder jo nogle, mens flere blandt os andre nu så småt er begyndt at drømme os ned til enten Alanyas kyst i Tyrkiet eller Kreta, Gran Canaria eller andre lidt varmere himmelstrøg. Faste læsere kunne også i går konstatere, at min søster og svoger kunne holde 4 års bryllupsdag i går. Det er en kompakt uge med sine sjove elementer.

Der står arbejdsweekend på denne weekend, men det skal bestemt ikke afholde mig fra at ønske alle bloggens læsere en rigtig god weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.