To måneder til juleaften

Så er der to måneder til juleaften. For nogle en stressende konstatering, og for andre en naturlighed. Nu har vi bemærket, at solen er begyndt at stå senere op, og gå rigtig tidligt ned. 🙂

For min egen del er det også ensbetydende med, at der snart løber en blog af stabelen med start den 1. december. Det er naturligvis årets Julekalender for alle jeg tænker på. Her er der for længst forberedt 24 spændende låger som inspiration til en god julemåned.

Har du fulgt med i tidligere år? Har der været noget bestemt du har været rigtig glad for? Brug meget gerne kommentar-feltet.

Jeg har i hvert fald bestræbt mig på, at dele spændende ting – lige fra sjove opskrifter til specielle tanker. Bloggen skulle meget gerne blive centrum for julehyggen de næste måneder, og jeg anbefaler helt klart, at du følger med ovre på https://www.blunck.dk/julekalenderen-for-alle/.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.