Spar en plov om året på fri tale!

tjeepSpar en plov om året på fri tale! Så nemt kan det siges. Jeg har hidtil haft Fullrate med fri tale, fri sms/mms og data til 129,-/mdr, men kan nu gå over til samme vilkår til kun 89,-/mdr. Altså 12 mdr *40,- sparet/mdr = 480,- pr. år.

Normalt er jeg ret træt af reklamer, men Tjeep fangede min interesse, og du vil helt sikkert også være interesseret i at tjekke dem ud. De har tre forskellige pakker i prisramme fra 39,- op til de 89,-. Så er der lidt for enhver smag.

Tjek deres hjemmeside her: www.tjeep.dk

Hvad der er sparet, er som bekendt tjent – og det endda skattefrit. 🙂

Det var da et weekendtilbud der var værd at tjekke, og selvom jeg ikke tjener en rød reje på denne anbefaling, så vil jeg da ikke undlade at bemærke, at du er velkommen til at købe en af e-bøgerne jeg har udgivet nu hvor du sparer en formue på et god tip.

Spøg til side. God weekend herfra. 🙂

Comments are closed.