10 års jubilæum for denne blog

Lagkage-fotoI dag er det præcis 10 år siden det første indlæg udkom her på bloggen. Der er sket meget, siden denne blog begyndte. Vi er 1 uge fra 19 års dagen for Prinsesse Dianas død i Paris, mine unger er blevet halv-voksne (datteren, Natacha 14, Patrick snart 13, og Christopher rundede i april de 11), og nu er det snart et år siden jeg forlod min stilling som Uddannelseskoordinator i DSB Uddannelsesplanlægning. Der sker lidt i livet… 🙂

Det skal ikke være kedeligt at blive ældre – tværtimod.

I internettets tidsalder er 10 år nærmest en evighed, og mange blogs er kommet og gået gennem årene. Mange af de folk, der startede online er forsvundet, og andre har fundet nye græsgange. Det er skam også helt fint, og sådan må det være.

Jeg kan dog love, at jeg vil gøre mit til, at de næste 10 år vil blive mindst lige så sjove, og begivenhedsrige, som de første 10 år har været det.

Jeg håber du har kunne finde inspiration i de 1170+ artikler, der har overlevet den seneste oprydning jeg gennemgik af bloggen her i marts måned. Jeg har bestræbt mig på kun at skrive, når jeg mente jeg havde noget vigtigt at dele med jer, kære læsere.

Rigtig god dag herfra. 🙂


Har du læst e-bogen Kend din kæreste?
E-bogen kan redde dit eget forhold, og giver mange tips om hvordan
I får kærligheden til at blomstre. Læs mere her: http://www.blunck.dk/love-ebog

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.