Manglende respekt i samfundet starter med os hver især

Jeg blev lettere overrasket i fredags, da jeg kiggede på YouTube. Dels skulle jeg lige følge en video min ældste søn havde lavet på YouTube, og det var såmænd det. Af ren nysgerrighed tjekkede jeg lige hans kusines kanal, og fandt en kommentar fra en kammerat, hvor der kun stod “Gedepik”.

Jeg behøver næppe beskrive, at jeg blev chokeret vel? Hvor lærer børnene den slags henne?

Jeg ved godt, at det ikke er populært at sige, og jeg ser også at familievejlederen Lola får smæk for skillingen, når hun går hårdt til den på Go’ Morgen DanmarkTV2, men jeg siger det alligevel.

Det hele starter med os selv. Vi skal LÆRE vores børn at opføre sig ordentligt her i samfundet, og ordet “Gedepik” hører ikke hjemme som kommentar til en YouTube-video. Stop det vanvid før det kører helt af sporet!

Jeg kontaktede naturligvis straks ex-konen, som talte med sin søster, så denne kommentar kunne blive slettet. En kommentartråd hvor den slags får lov til at stå kan hurtigt ende med en lang remse af negative ting. Det skal man for enhver pris undgå.

Vi lærer begge vores børn at tale ordentligt til andre, og det er yderst vigtigt at huske, at nettet aldrig glemmer. Når børnene en dag bliver ældre, vil den slags være meget dårlige vidnesbyrd om dårlig adfærd. Den kan være slem nok i forvejen, så ingen grund til at bidrage til den negative adfærd.

God karma kommer ikke af sig selv, og vi skal være gode eksempler for vore børn og hinanden. 🙂

God dag herfra.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.