Sjove ting man kan finde på at gøre på en søndag

I dag oplevede jeg en sjov ting med sådan en hvid plasticpalet, som efterhånden var godt slidt. Den har været vasket i opvaskemaskine gennem flere år, og pludselig kom jeg til at tænke på de gange hvor vores mor rengjorde de gamle smedejernspander (de store røde modeller). De havde en tendens til at få mørke belægninger, og med jævne mellemrum fik de den helt store tur – og blev spejlblanke.

Det måtte kunne bruges i dette tilfælde, tænkte jeg.

Projektet lykkedes. Dels med skuresvampe, en ultraskarp kniv, og så en stædighed, der sagde, at hvis projektet mislykkedes, så var det ud med mellemtingen mellem en grydeske og en palet.

Hvad kan man bruge det til? 🙂

Jo, engang imellem må vi afprøve andre ting end opvaskemiddel. Selvom noget kan se rent ud, så er den gamle lærdom fra militæret, at man skal et lag længere ned.

Bagefter tænker jeg jo, at det var tosset, jeg ikke havde tænkt på det før.

Her begår jeg nok samme fejl, som mange andre med opvaskemaskiner har gjort. Det ser rent ud, og så lever vi med slitage. Nogle gange skal vi så bare være den smule mere stædige, så vi kommer helt i bund – også selvom det ikke umiddelbart synes at være muligt.

Som en autolakerer ville sige det: helt ned til metallet, og så grunder, og så lak… 🙂

Fortsat god søndag. Nu er der snart finale mellem Frankrig og Portugal. Det vil næppe undre nogen, hvis jeg afslører, at jeg holder med Frankrig, nu hvor Polen røg ud tidligere i løbet af europamesterskabet.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.