Rigtig dårlig stil at hænge andre ud

Når man læser omtalen af Jakob Olriks nye bog Natsværmer, så ved man ikke helt om man skal grine eller græde. 🙂

Sex bør være en intim sfære hvor begge parter kan udfolde sig UDEN andre blander sig. Det bør så sandelig også være et område, hvor detaljer ikke afsløres. Medmindre man er så ussel at ens egen profilering er vigtigere end andres ret til privatliv.

I bogen ser det ud til at handle om den prostituerede ex-kærestes oplevelser, og uden at have læst bogen, der først udkommer mandag, synes det at være jalousi og dårlige vibrationer, der ligger til grund for udgivelsen. En rigtig dårlig start for en mand, som ellers skriver godt. Da jeg for snart fem år siden anmeldte hans bog MER’ og bedre SEX, var jeg ikke spor i tvivl om, at hans bog fortjente de fulde seks stjerner ud af seks mulige. Det var en rigtig god bog, og senere er denne også kommet videre til andre, som kunne drage nytte af bogen.

Ja, ja. Du får ikke flere detaljer om hvem der har fået bogen, for jeg lever selv op til mit motto om, at visse ting ikke vedkommer andre… 🙂

Etik og moral kan være meget individuelt, men jeg mener dog alligevel, at det er uden for enhver diskussion, at det at udlevere andre – selv i anonymiseret form – er et brud på den tillid folk skal kunne have til hinanden både før, under og efter et forhold.

God weekend herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.