Amalies baby

Jeg synes faktisk det var en rigtig god opstart på Amalies baby på TV3 i aftes. Amalie Szigethy vil løbende supplere afsnittene med kommentarer om serien på sin blog. Her får interesserede seere mulighed for at få indsigt i de tanker og ideer hun har efterhånden som udsendelsen ruller hen over skærmene i de danske hjem.

Der skal nok være mange, der har deres egne tanker om hende, men jeg synes egentlig hun fortjener en chance for at vise hvad hun står for i serien. Så kan folk, der ikke bryder sig om det se andre programmer.

Jeg har det lidt som Paulus må have haft det i gamle dage. Ifølge det såkaldt nye testamente var han en ivrig modstander af kristendommen, men blev bagefter stor tilhænger med 14 skrifter i de kristnes bibel. Der kan ske meget, og jeg mener så afgjort, at alle skal have lov til at komme til orde her i livet.

Mange reaktioner i sladderpressen har været stærkt præget af Janteloven. Jo mere snavs man kunne finde, jo bedre solgte man sine blade, og en del af det har været ganske tyndbenet, hvis man egentlig analyserer det hele til bunds. Jeg er lidt spændt på, at høre hvad min datter tænker om serien når jeg ser børnene igen, for indledningsvis synes jeg det er en spændende serie, TV3 har fået banket i gang.

Der er en del skænderier i afsnittet, men mon ikke det illustrerer hvordan unge mennesker kan være udfordrede, når de skal finde den fælles takt, når de rykker sammen? Vi andre har nok også haft vores udfordringer, og det er først med alderen, at vi måske lærer, at kommunikere bedre. Kommunikation skal øves – og al øvelse er svær, indtil man finder stilen. Der er i hvert fald mange muligheder for at få en god snak med sine børn om det at flytte sammen.

Præcis som BH90210 var en intro til den gode snak dengang jeg var ung – også selvom mine forældre synes det var en tosset serie. Det var faktisk den primære årsag til, jeg dengang LEJEDE mit første tv. Sjovt som man kan huske den slags. Jeg vil i hvert fald gøre mit til at vedblive med at være ung med de unge – også selvom vi i familien driller hinanden lidt med den gamle gråhårede far (og onkel). 🙂

God weekend herfra til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.