Midt i en valgkamp

Det kan næppe undre nogen, at der kommer lidt færre indlæg her på den private blog i denne valgkamp. Jeg bruger en del tid på min politiske blog og på Twitter, og I kan være helt sikre på, at der vil komme flere indlæg her på bloggen igen når støvet har lagt sig efter folketingsvalget torsdag den 18. juni 2015.

På lørdag skal børnene og jeg ses med Mette, som i går rundede de 20, og min yngste niece fyldte forleden 15. Stort tillykke til begge. Jeg nåede heldigvis både at skrive på Facebook og ringe til begge.

Jeg er klar over, det ikke er alle der deler mit nørderi med politik, og det er fair nok. Men i hvert fald må folk finde sig i, at der ikke kommer ret meget her på bloggen mens der fokuseres på debatterne.

Rigtig god valgkamp til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.