Imponerende udvikling – computerhardware

220 gram. Så lidt vejer et ekstern dvd-brænder drev i dag. Jeg erindrer tydeligt hvor meget det fyldte at have et almindeligt cd-læser drev da jeg i sin tid var i besiddelse af en 80286 med 12mhz. Det var næsten et særsyn. Nogle få byggede dengang hellere ind i selve kabinettet, men jeg havde jo et desktop-kabinet, som i forvejen var fyldt af 2 stk. 65,5megabyte Seagate harddiske, og to stk. 5,25″ drev samt et eksternt 3,½” drev.

Jo, teknikken går hurtigt. Mere end hurtigt. Det går mega-stærkt. Og til en pris af kun godt 200,- for sådan et drev, som er under en femtedel af det jeg gav da jeg i sin tid importerede sådan et eksternt cd-rom drev. Hardware bliver billigere og billigere med højere og højere ydelse for hvert år der går. Det er så sandt som det er sagt.

Opdatering: 11. marts 2016 – Hvis du gerne vil vide mere om grundlæggende IT, så kan jeg varmt anbefale dig, at kigge nærmere på onlinekurset Fundamentals of Computing. Det er ganske gratis.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.