You Can’t Handle the Truth!

Ovenstående citat kommer fra filmen A Few Good Men. I den film er det Jack Nicholson der skal forklare sig i forhold til en ordre som er i strid med militær straffelov. Ikke lige samme sammenhæng som dén jeg vil fremhæve i denne artikel, men jeg vil nu alligevel dele videoen hvis ikke du har set den før:

I dag vil jeg hellere diskutere sandhed. Hvad foretrækker du? Sandheden eller løgne? Vil du behages og undgå de konsekvenser sandheden ville have? Kan du tåle, at forholde dig til virkeligheden?

Mange er i tvivl, for når det endelig gælder, så er der mange der siger de foretrækker ærlighed, men som vælger den nemme vej – ofte ved at ‘pynte’ på sandheden.

Sandheden kan aldrig ‘pyntes’, for sandheder indeholder både plusser og minusser, til- og fravalg. Noget man siger ja til, og noget andet man siger nej til når man vælger at servere sandheden… 🙂

Hvad er DIN holdning til sandhed? Kan du tåle enhver sandhed, eller vil du egentlig også helst være fri for at vide nogle ting?

Kommentarfeltet bider ikke. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.