Nyd friheden

Forleden talte jeg om, at vi fandt det vi søgte efter – forholdsmæssigt. Nogle vil helt sikkert undre sig over, jeg ikke også talte lidt om dynamiske forhold. Jeg ER nemlig tilhænger af, at folk er ærlige nok til at erkende, hvis de gerne vil leve i åbne forhold.

Det hele handler om ærlighed – og det at nyde friheden.

Det er så nemt at følge standarderne – de normer alle andre accepterer uden nogensinde, at sætte spørgsmålstegn ved om det egentlig er fornuftigt.

Man vil gerne give indtryk af, at vi mennesker kan være monogame. Udtrykket “serie-monogami” kom også fra ideen om, at nok skiftede vi partnere gennem faser i livet, men vi var stadig monogame af natur.

Ingen har stillet spørgsmålstegn ved denne påstand. Før nu. Anja Lysholm skabte en del debat med sin bog Hvem er du utro?, fordi hun turde sige tingene ligeud…

Der er MANGE facetter i forhold. Du skal vælge hvad der passer DIG bedst, men det behøver bestemt ikke være det samme som forældre,øvrige familie, venner eller bekendte vælger, vel? 🙂

Derfor: nyd friheden.

Når først du lærer at nyde din nuværende situation, kan du nemmere VIDEREudvikle dig. Men hvis ikke du lærer at nyde nutiden, vil du hele tiden bruge fremtiden som guleroden i stangen foran hestens næse. Det betaler sig ikke…

Alle ønskes en rigtig god uge. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.