TV’et – en tidsrøver…

Jeg har lavet et lille eksperiment. Vi fik en DAB-radio i julegave fra firmaet, og de sidste par dage har jeg valgt at lytte til Radio Nova i stedet for at spilde tiden foran hjemmealteret.

Det har givet stor inspiration til flere artikler på nogle af mine blogs, og samtidig har jeg opdaget, at der var en masse musik jeg ikke havde hørt nu hvor jeg ikke har kørt så meget bil under mit kørselsforbud. Faktisk havde jeg også tidligere sat radio på tv’et, men det er ikke helt det samme.

For DAB-radioen har altså bare glimrende lyd. Musik lyder bedre, når der er en ordentlig subwoofer i det lille mini-anlæg.

Så hvis du gerne vil have mere tid til andre ting, så kan jeg varmt anbefale dig at prøve en aften eller to i radioens selskab…

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.