Det nye album fra Helene Fischer

Som nogle vil vide, så er jeg vild med den tyske sangerinde, Helene Fischer. I går købte jeg derfor hendes nye album, Farbenspiel.

I dag var jeg i Odense i tjenstligt øjemed, og kom forbi min favoritbutik når det gælder gode tilbud på musik og film. Dér kunne jeg have købt en combi med BÅDE cd og dvd for kun 30 kroner mere end den cd jeg købte i Føtex her i Kalundborg i går…

Vi må alle tage konsekvensen af vore valg, men det er stadig surt!

Jeg overvejede et kort øjeblik at jeg kunne have købt combien og leveret cd’en tilbage, men kom ret hurtigt i tanke om, at jeg jo havde fjernet plasticen omkring cd’en. Så selvom jeg ikke har afspillet cd’en endnu, kan jeg jo ikke dokumentere det når forseglingen er brudt…

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.