Når ord bare ikke er nok…

Der er situationer her i livet hvor ord bare ikke er nok. Vi ser det overalt: når politikerne lover bedre sygehuse, når mekanikeren lover, at reparationerne kan gøres bedre, når bankfolk tager fejl og folk mister sine opsparinger, når naboen IGEN holder fest til langt ud på natten, når folk ikke respekterer andre ved at tale ganske højlydt i telefonen i bussen.

Dette er de ‘små’ situationer.

Der er også de situationer hvor vi konfronteres med livets realiteter, såsom bl.a. at livet ikke er evigt. Vi ved det alle, akademisk betragtet. Men når realiteterne går op for os, så er ord blot vores små forsøg på at FORKLARE noget som måske ikke engang trænger til nogen forklaring. Vi kan være nok så velartikulerede, men der ER bare ting der ikke kan forklares, men som må opleves. Ting vi ikke kan lære af andre, men som vi selv må forholde os til når situationen opstår.

Kender du fornemmelsen, kære læser?

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.