15-årig opfinder cancer-detektor

Hvorfor den danske presse endnu ikke har fokuseret på dette aner jeg ikke, men tjek lige denne video:

Ifølge artiklen 15 year old invents New Method of Diagnosing Cancer er Jacks metode 168 gange hurtigere, 260000 gange billigere, 400 gange mere sensitiv over for selve cancergenet og har en 90% succesrate.

Det er lidt som med alkotesteren. Den er hurtig når politiet skal skille fårene fra bukkene. Særligt i koldt vejr er det umuligt at lave blodprøver ude i det fri. Men trods alt en hurtigere metode at finde ud af hvem der skal køres på sygehuset til at få taget den juridisk gyldige blodprøve.

Alle taler om at en hurtig diagnose er vigtig for overlevelsen, så hvorfor er der ikke kommet fokus på denne løsning endnu?

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.