Tillykke til Anders Fogh Rasmussen med de 60 i dag

Portræt af vores tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen
Fhv statsminister Anders Fogh Rasmussen fylder 60 år i dag
Der skal herfra lyde et stort tillykke til vores tidligere statsminister, nuværende NATO-generalsekretær Anders Fogh Rasmussen, der i dag fylder 60. Tiden går stærkt. Jeg har jo gennem livet, født 1973, set både Anker Jørgensen, Poul Schlüter, Poul Nyrup Rasmussen, Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og senest Helle Thorning-Schmidt som statsministre. 6 statsministre i et snart 40 årigt liv, for mit vedkommende.

Bogen Claus Hjort – strategen bag det nye Venstre gav et unikt indblik i manden bag Anders Fogh Rasmussen, og med den nuværende statsminister kan man jo kun sige, at vi savner æraen hvor Anders var statsminister her i landet. Han kunne dog styre den kvinde som fik mange af os til at stemme i protest på A fordi vi ønskede en ny kurs efter Lars Løkke Rasmussen lod sig tryne af Pia Kjærsgaard, som i dag er trådt tilbage som formand for Dansk Folkeparti til en rolle som “Værdiordfører” for partiet… 🙂

Jeg lægger ikke skjul på jeg også var uenig med Anders Fogh Rasmussen på flere punkter, senest da han gav boligejerne skylden for boligboblen, for den 20. januar skrev jeg dette på min Facebook-væg:

Det kunne være meget interessant hvis hr. Anders Fogh Rasmussen gad forklare hvad boligejerne dog skulle gøre når DERES EGNE BANKER nærmest tvang folk til at overbelåne? Argumentet var dengang, at den KOMMENDE friværdi nok skulle finansiere økonomien i det. Når bankrådgivere selv begynder at være uansvarlige – og folk, desværre, stoler på disse rådgivere i den tro det er ‘deres’ rådgivere – så skal det gå galt.
Det er fair nok at mene “enhver er sin lykkes smed”, men der må også placeres ansvar der hvor ansvaret hører hjemme, og i dét perspektiv var den halve undskyldning fra Danske Bank jo tankevækkede når de bagefter straffer sine kunder for at have lyttet til dem.
Troede ikke NATOs generalsekretær ville udtale sig om danske forhold, men han er måske i gang med at forberede et come-back???

Sådan er politik jo. Lidt er drilleri, andre ting er uenigheder. Det er noget vi alle må leve med hvis vi kommenterer politik som jeg gør ovre på min politiske blog. Men det skal bestemt ikke afholde mig fra at håbe vores fhv statsminister får en rigtig god dag.

Stort tillykke herfra, og fortsat god weekend til alle bloggens læsere… 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.