Sandra Izabaza – tabte det hele på én fejl

I fortsættelse af min artikel om De olympiske lege må jeg erkende, at jeg i aftes havde noget ondt af Sandra Izabaza, den rumænske gymnast som tabte det hele på gulvet på én enkelt fejl. Hendes afsæt i slutningen af opvisningen var forkert, og hun landede på 13,33.

Hun vandt guld ved OL i 2008, og var den eneste som kunne hamle op med amerikaneren, men lige i sidste øjeblik mistede hun det hele. Bittert, og viser hvor små marginaler der er når det gælder eliteidræt.

Her er et foto fra OL i 2008 med den rumænske gymnast Sandra Izabaza
Her er et foto fra OL i 2008 med den rumænske gymnast Sandra Izabaza

Vi andre kan bruge det til erkendelsen af, at det sommetider også kun er mindre fejl der får alt til at ramle, men konsekvensen er dog normalt ikke, at man går fra top til bund på én fejl alene. Sådan er vilkårene når det gælder de olympiske lege.

På gensyn i 2016. Hun gør sporten ære, og det er flot at se den hårde træning give sig udslag i perfekte landinger, og en agilitet der er helt i topklasse.

Det var de sidste ord på bloggen om sport for OL… 🙂

God weekend. 🙂

Har børnene på besøg i denne weekend, så du kan tidligst forvente nyt her på bloggen fra mandag. På gensyn. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.