De olympiske lege

Som det vil være de fleste bekendt afholdes der lige p.t. Olympiske Lege i London. Det er næppe gået nogens næse forbi, vel? 🙂

I gamle dage – og nu lyder jeg RIGTIG gammel 🙂 – kunne vi regne med, at der var bestemte sportsgrene på skærmen på bestemte tider. Nu er det hele tygget og behandlet med de samme interviews med de samme stjerner på både TV2 News, DR Update, hovedstationen TV2… Ingen kan sætte sig med det ENE formål at se f.eks. Judo eller atletik. Det hele er kogt sammen efter hvad redaktionen ønsker at vise.

Drønirriterende, synes jeg!

Er jeg mon den eneste, som tænker sådan?

Under Tour de France får folk cykelløb, og selv Go’ Aften Danmark må lade livet for en stund mens der køres Tourstudie, selv på tourens hviledage.

Det er til at brække sig over, synes jeg!

Jeg er godt klar over det ikke er alle, der synes det samme. Jeg accepterer også, at andre er glade for den store mængde sport, men i en tid hvor selv TV2 er blevet en betalingskanal, og tydeligvis ikke kunne finde ud af at leve af reklamer, som det ellers var tiltænkt, så er der en vis debat der burde tages i forhold til Public Service begrebet.

For på alle andre områder end sport trækkes vi jo også med utallige genudsendelser af Amys ret, Venner, Beverly Hills m.v. Det er ikke ligefrem den progressive kanal vi blev lovet, og det synes jeg godt kunne trænge til at blive diskuteret. Vi kan nemlig ikke være tjent med at TV2 kun ender som en discount-model af DR, DR2 m.v.

Så ved jeg godt, at flertallet af danskerne ser alle andre kanaler end dem jeg her omtalte. Det kan vi takke antenne- og kabel-leverandørerne for, for ellers ville det nok ende i endnu højere fødselstal. Noget skal folk jo lave, hvis de keder sig… 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.