Jason betaler prisen…

Jason Watt betaler den ultimative pris for et øjebliks dumhed dengang han for mange år siden skulle have taget fotos. Han løftede, som bekendt, forhjulet på en motorcykel, og det gik galt. Vi kender alle historien.

Vi har også alle set ham som glad dreng i talrige interviews, også selvom han blev lammet i understellet. Det var beundringsværdigt at fastholde det gode humør og positive fokus. Når TV2 nu går ind i beskrivelsen af en mulig operation og de daglige smerter han lever med, så håber jeg unge mennesker vil lytte ordentligt efter. Som vi alle har set på Station 2 så er der masser af nyudklækkede bilister, som stadig tror kørekortet er en rally-licens…

For dem der oplever kådheden går galt er der ofte ingen vej tilbage, så derfor er det mit håb folk vil lytte med når programmet om Jason vises. Der er meget at lære når det kan gå galt for professionelle fartspecialister, også selv om MCen ikke var hans hjemmebane.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.