Anden niece færdig med grundskolen

Det går altså stærkt for den gamle onkel at følge med. Den anden niece, Julie, er nu færdig med folkeskolen – og nevøen Lasse og sidste niece Linea er godt på vej. Ét er, at ens egne børn er kommet i skole, men når først niecer og nevøer bliver store så kommer man altså i tanke om, at man efterhånden er ved at nå til en ny generation.

Ikke at den eksisterende genration naturligvis skal fortsætte med sine ting, for det skal vi da alle. Men tankevækkende i hvert fald når børnene pludselig bliver voksne, og særligt når det tydeligt erindres hvor små de var da de kom til verden.

Du kender sikkert fornemmelsen med dine egne børn (og måske børnebørn). Bloggens læsere spænder bredt rent geografisk. Jeg kunne så godt have tænkt mig et plugin til WordPress, som også kunne fortælle lidt om aldersfordelingen blandt læserne.

Jeg kunne jo indsætte en poll – en brugerundersøgelse – men det er jo med den slags som med kommentar-felter. Kun få deltager i forhold til den samlede pulje.

Jeg vover nu alligevel pelsen, og vælger at skrive med den sædvanlige høje kvalitet som jeg altid forsøger at lægge for dagen når jeg skriver her på bloggen.

Fortsat god uge til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.