SFs landsmøde

Her før weekenden vil jeg da gerne benytte lejligheden til at ønske SF god fornøjelse med deres landsmøde her i weekenden. Med de tre meget forskellige kandidater til næstformandsposten, og de dårlige meningsmålinger, er der lagt op til noget af et rivegilde.

Hvordan det hele ender kan meget vel afgøre regeringens levetid, for de røde har da godt nok en forbavsende evne til at blæse selv de mindste emner op til den helt store guldmedalje. Jeg vil naturligvis kommentere begivenhederne når landsmødet er slut ovre på den politiske blog.

Men foreløbig altså ønsket om en rigtig god weekend til alle. 🙂

PS: Det er ingen hemmelighed at jeg runder de 39 i morgen, lørdag den 14. april, og der skal herfra lyde et kæmpe tillykke til min gode veninde, Jannie Kølstrup Moldrup, som samme dag runder de 32. Hun er nu flyttet op til Slagelse, så vi må se hvem der får det bedste vejr. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.